Spa hoidot

LiikuntaPiste La Vida tarjoaa 5 eri tyyppistä Spa hoitoa.

Kuiva/liukukuppaus

Kuppaus on vanha Kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin. Kuivakuppas tehdään imukupeilla tai wellbox laitteella. Kupin tai hoitopään alle muodostuu alipaine, joka imaisee ihon pehmytkudoksen kupin sisään. Hoito on eräänlainen kuppauksen, sidekudoshieronnan ja lymfahieronnan yhdistelmä.

Kuppaus terapia

Wellbox® -hoito

LiikuntaPiste La Vidan Spa hoidoissa on otettu käyttöön liukukuppausten / kalvojen avauksiin nyt Lpg Systemsin kehittämää Wellbox laite.

Hyödyt ovat samanlaiset ja vähän enemmän kuin perinteisesti käsin tehdyssä kuppauksessa.


Wellbox:n avulla pystytään vaikuttamaan erilaisiin kehon kipu- jännitystiloihin sekä aineenvaihdunnan ja nestekierron vilkastuttamiseen. Wellbox- laite toimii alipaineella eli samoin kuin perinteisesti käsin tehty kuiva/liukukuppauskin, mutta laitteella rullat muokkaavat ja stimuloivat sidekudosta parantaen näin sekä neste- että verenkiertoa ja muokaten lihas-, iho- ja rasvakudosta.


Wellbox:lla pystytään hoitamaan:


Lihaksia:

Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen ja myös muilla tavoin vaurioituneen lihaksen paranemista, estäen näin arpikudoksen syntymistä, palauttaa lihakset liikuntasuorituksen jälkeen ja hoitaa lihaskipuja.


Väsyneitä jalkoja:

Tehoaa nopeasti laskimoiden vajaatoimintaan ja jopa iholle ilmestyneisiin suonikohjuihin.


Niveliä, jänteitä ja ligamentteja:

Hoitaa akuutteja ja kroonisia jännetulehduksia tehokkaasti, kuten tenniskyynärpää- oireita tehoaa sidekudokseen ja vähentää tulehdusreaktiota helpottaen nivelen jäykkyyttä.


Arpikudosta hoidettaessa:

Wellbox- laite nostaa ihoa, lisäten ihon elastisuutta ,kiihdyttäen aineenvaihduntaa arvessa ja lievittäen kipua.


Turvotusta:

Vilkastuttaa lymfaattisen järjestelmän toimintaa nesteiden poistamisessa → tehostaa kuona- aineiden poistumista.

Wellbox® laite

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta eli hot stone -hieronta, on lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava ja lihasjännityksiä laukaiseva hyvänolonhoito. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa. Hieronta on miellyttävää ja kivutonta.

Kuumakivihieronta

Bemerhoito

Kyse on fysikaalisesta terapiasta, joka stimuloi paikallisesti heikentynyttä tai häiriintynyttä mikroverenkiertoa. BEMER-hoito soveltuu koko kehon ja sen luonnollisten säätelymekanismien hoitoon. BEMER® auttaa myös suorituskyvyn parantamisessa sekä palautumiseen vapaa-aikana, työssä ja urheilussa.

Bemerhoito

Refloksologinen Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on ikivanha hoitomuoto, jonka avulla voidaan ylläpitää terveyttä sekä hoitaa kehon erilaisia häiriö- ja sairaustiloja. Hoidon avulla poistetaan ja puretaan jännityksiä sekä tukoksia. Pyrimme palauttamaan kehon omat parantavat voimavarat.

Olen erikoistunut lonkan ongelmien hoitoon vyöhyketerapian avulla.


Lisää löydät täältä medikanova.fi

Refloksologinen Vyöhyketerapia

Lähde: medikanova.fi